نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر (یا گوگل سرچ کنسول)

ساخت وبلاگ

این ابزار گوگل در نشانی اینترنتی زیر ارائه گردیده است:

https://www.google.com/webmasters/tools/

برای شروع عضویت باید اشتراک گوگل داشته باشید. اگر اشتراک گوگل ندارید در گوگل ثبت نام کنید. پس از ورود در کادر نمایش داده شده باید آدرس سایت را وارد نمایید و سپس روی “add a property” کلیک نمایید.

اگر اولین سایتی است که ثبت می کنید ثبت سایت به این شکل است:

 لینک تصویر

 

سپس در صفحه جدید، توضیحات تایید یا همان "verify" سایت شما ظاهر می شود.

بهترین راه برای افرادی که از هاست شخصی استفاده می کنند آپلود فایل تعیین هویت در روت "root" است. و برای افرادی که دسترسی به این مورد ندارند اضافه کردن کد به قالب سایت توصیه می شود. به عکس زیر توجه کنید:

 لینک تصویر

 

مراحل تایید:

1- دانلود فایل Html- 

2- آپلود فایل در آدرس مورد نظر

3- اطمینان از صحت وجود فایل آپلود شده توسط شما با باز کردن آن

4- کلیک بر روی دکمه تایید یا همان "verify"

 

برای تایید سایت از روش های دیگر به برگه "Alteate methods" بروید.

اکنون شما می توانید سایت یا وبلاگ خود را در گوگل وبمستر آنالیز کنید و امکانات بی نظیری را جهت بهینه سازی سایت خود و به ویژه نقاط قدرت و همچنین کاستی ها را بررسی نمایید.

پس از وارد شدن به حساب خود موارد زیر را مشاهده خواهید کرد:

بخش Dashboard

در این صفحه که صفحه آغازین سایتی که ثبت کرده اید است، اطلاعات مختصری از آخرین وضعیت سایت نمایش داده می شود. اینها شامل اطلاعاتی در مورد وضعیتsitemap ها، وضعیت بازبینی سایت توسط موتور گوگل و وضعیت کلمات کلیدی جستجو شده برای ورود به سایتتان است.

در منوی سمت چپ لیستی منویی می بینید که از طریق آن را سایر قسمت های این سرویس می توانید دست پیدا کنید.

مدیریت      Sitemap

Sitemap  یا به فارسی نقشه سایت، به صورت تعدادی استاندارد عرضه شده که اکثر آنها را گوگل در این سرویس پشتیبانی می کند. همچنین گوگل این امکان را میدهد که نقشه سایت رو به صورت Feed یا “خوراک” ثبت کنید.

با ثبت نقشه سایت گوگل می تواند خیلی راحت تر و سریع تر به مرور سایت شما بپردازد و آدرسهایی که ممکن است لینکی به آنها داده نشده باشد را پیدا کند. همچنین تغییرات صفحه خیلی سریعتر شناسایی خواهند شد. استفاده از این سرویس خیلی موثر است و حتما حداقل یک نقشه سایت به ثبت برسانید.

پس از ثبت نقشه سایت می توانید آخرین وضعیت آن را بررسی و تعداد لینکهای اضافه شده به موتور جستجوی گوگل را مشاهده کنید.

مدیریت دسترسی به قسمتهای سایت  (Crawler access)

قبل از پیدایش سرویس هایی مانند Webmaster Tools صاحبان سایت برای جلوگیری از دسترسی و اندیس شدن برخی صفحات مجبور به استفاده از فایلی به نامrobots.txt بودند. این فایل فرمت خاصی دارد که این امکان را می دهد که به صفحات خاص دسترسی داد و یا دسترسی را ممنوع اعلام کرد.

تمام موتور جستجو های کنونی از این فایل پشتیبانی می کنند ولی گوگل در این سرویس و در این بخش این اجازه را می دهد که کنترل بیشتری بر روی دسترسی ها داشته باشید. امکان حدف آدرسها یکی از این موارد است.

همچنین در این بخش می توان به تولید فایل robots.txt پرداخت و آن را در موتور های جستجوی مختلف گوگل مورد آزمایش قرار داد.

مدیریت  SiteLinks

در صورتی که خوش شانس باشید و سایت شما دارای بازدید زیاد و همچنین PageRank بالایی باشد در این صورت ممکن است که گوگل لینک سایت شما را به صورت دیگری نشان بدهد. مانند زیر:

 لینک تصویر

 

Sitelinks

در این قسمت می توانید لینکهایی که در Sitelinks داده شده را ویرایش کنید.

تنظیمات کلی سایت (Settings)

این تنظیمات در داخل بخش Site configuration با نام Settings قرار دارند. کارهای می توانید انجام بدهید به شرح زیر است.

 لینک تصویر

 

Site Settings

اولین مورد انتخاب کشور هدف است. با این انتخاب سایت شما فقط در جستجو هایی که از آن کشور انجام می شود قرار خواهد گرفت. متاسفانه ایران در این لیست قرار ندارد.

همچنین می توانید به گوگل بگویید که آدرس سایت شما را با www نمایش بدهد یا نه و یا اینکه با توجه به لینک ها این کار را انجام دهد. این گزینه با نام Preferred domain مشخص شده است.

و سرانجام تنظیم تعداد دفعات مراجعه موتور کاوشگر گوگل به سایت در قسمت Crawl rate قابل تنظیم است. ممکن است که به علت بزرگ بودن سایت و مشکلات سرور نتوان پاسخ گوی درخواستهای اضافی بود که در این صورت این مقدار باید کم شود. در صورتی هم که از عدم شناسایی به موقع تغییرات سایت ناراضی هستید مقدار آن را افزایش دهید.

توجه کنید که این گزینه بر ترافیک سایت و همچنین به روز بودن لینکها تاثیر زیادی دارد و در تغییر این مقادیر دقت کند.

بهترین کلمات کلیدی  Top search queries-

در این قسمت کلمات کلیدی که در موتور جستجو بیشترین مراجعه را به سایت شما کرده است نمایش داده می شود. همچنین موقعیت شما در نتایج جستجو با استفاده از کلمات کلیدی که در سایت استفاده کرده اید نمایش داده می شود.

این لیست خیلی مهم است و با استفاده از آن می توان فهمید که کاربران به چه چیزهایی علاقه دارند. همچنین چه کلمات کلیدی شانس بیشتری برای کلیک دارند. با استفاده از این کلمات می توانید سایت خود را بهینه تر کنید.

 لینک تصویر

برای ادامه اینجا را کلیک کنید

سیمرغ اس ام اس...
ما را در سایت سیمرغ اس ام اس دنبال می کنید

برچسب : نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر (یا گوگل سرچ کنسول, نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر,نحوه ثبت نام در گوگل سرچ کنسول,گوگل وبمستر,وبمستر,Sitemap,google,webmasters,ترافیک سایت,Mobile,Xhtml,Mobile,Chtml,Web,Crawl stats,سیمرغ اس ام اس,پیام کوتاه,پیام صوتی,پیام های تبلیغاتی,پایین ترین تعرفه,بانک شماره,بانک مشاغل,simorghsms, نویسنده : گروه سیمرغ simorghsms1 بازدید : 89 تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394 ساعت: 16:28